ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024

24/04/2024 - 11:16

Η συμμετοχή της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ», για έβδομη συνεχή φορά, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα προβολής του έργου και των δραστηριοτήτων της και αναδεικνύει τον πολυδιάστατο ρόλο της στους τομείς της θαλάσσιας έρευνας, της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος.


Για περισσότερα από εκατό (100) χρόνια η Υδρογραφική Υπηρεσία έχει κατορθώσει να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων υπηρεσιών παγκοσμίως, παρέχοντας στους ναυτιλλόμενους προϊόντα και υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών που είναι αντάξια του μεγέθους και της ποιότητας της ελληνικής ναυτιλίας.


Στη φετινή έκθεση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα ηλεκτρονικά χαρτογραφικά προϊόντα κατά το νέο πρότυπο S-100 των νέων ηλεκτρονικών χαρτών (ENCs) που σταδιακά από το 2026 θα αντικαταστήσουν τους υφιστάμενους ηλεκτρονικούς χάρτες.


Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο 1.228 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος») από 3 – 7 Ιουνίου 2024.


Για την είσοδο στον εκθεσιακό χώρο σας απαιτείται πρόσκληση/ κάρτα εισόδου την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε ΕΔΩ

 

2024 POSIDONIA AFISA