Διεθνής Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ και Παγκόσμια Ημέρα Υδρογραφίας 2018

08/05/2018 - 07:41

Η συμμετοχή της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ", για πέμπτη συνεχή φορά, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα προβολής του έργου και των δραστηριοτήτων της και αναδεικνύει τον πολυδιάστατο ρόλο της στους τομείς της θαλάσσιας έρευνας, της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Για περισσότερα από εκατό (100) χρόνια η Υδρογραφική Υπηρεσία, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, έχει κατορθώσει να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων υπηρεσιών παγκοσμίως, παρέχοντας στους
ναυτιλλόμενους προϊόντα και υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών που είναι αντάξια του μεγέθους και της ποιότητας της ελληνικής ναυτιλίας.

Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σας, σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο 1.228 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος") από 4 - 8 Ιουνίου 2018. Μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε την πρόσκληση, εδώ

Επιπρόσθετα, η ΥΥ, συμμετέχει στον εορτασμό του Διεθνούς Υδρογραφικού Οργανισμού για την Παγκόσμια Ημέρα Υδρογραφίας (21 Ιουνίου), η οποία για την φετινή χρονιά έχει θέμα "ΒΑΘΥΜΕΤΡΙΑ - το θεμέλιο για βιώσιμες θάλασσες, ωκεανούς και πλωτές οδούς"

 

2018 WHD Afisa